Werken bij Germo Logistiek

Wil je werken als tankwagen­chauffeur of RMO chauffeur?

Wij zoeken collega’s

Werken bij Germo Logistiek

Germo Logistiek uit Lochem is een gespecialiseerd tanktransportbedrijf voor vloeibare levensmiddelen, veevoerproducten en RMO transport. We bieden zowel nationaal als internationaal tanktransport (België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland).

Met plezier naar je werk

Naast een gemoedelijke werksfeer bieden we onze medewerkers goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen en bij te scholen. De chauffeurs rijden met moderne tankwagens, delen hun eigen tijd in en staan in goed contact met de planners en medewerkers van ons kantoor in Lochem. En dat is geen toeval. Daar werken we bewust aan. Zodat al onze medewerkers dagelijks met plezier op pad gaan voor onze klanten. We geloven heilig dat medewerkers die met plezier naar hun werk gaan beter presteren, leukere collega’s zijn én bijdragen aan tevreden klanten.

Erkend leerbedrijf

Germo Logistiek Lochem is een erkend leerbedrijf. Veel ervaren chauffeurs zijn als leerling bij ons begonnen. Maar we investeren niet alleen in nieuwe mensen. Ook als je hier al langer werkt, zorgen we dat je bijblijft en ondersteunen we jouw loopbaan waar je dat wilt.

Ben jij op zoek naar een baan waarvoor je iedere dag met plezier je bed uitkomt?

Bekijk hieronder onze vacatures

Roosterplanner | Lochem (40uur)

Heb jij ervaring in het plannen van roosters en ben je communicatief vaardig en stressbestendig? Ben jij pro-actief, een aanpakker en ben je beschikbaar voor 40 uur per week? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je bent de belangrijkste schakel tussen de chauffeurs en de planning. Je maakt de roosters voor de ploegendienst chauffeurs, dit doe je samen met het team van de routeplanners. Je denkt actief mee bij het opstellen van het meest efficiënte roosters. Je probeert samen met de chauffeurs blauwdruk roosters te vormen die structuur geven en houvast. Je bent een deskundige vraagbaak en sparringpartner en veert mee waar mogelijk en grijpt in waar nodig. Je werkt wekelijks een nieuwe weekplanning uit en stemt dit af met de betreffende chauffeurs. Daarnaast heb je nauw contact met de routeplanners over de gewenste capaciteit. Op dagniveau stuur je het rooster bij in geval van verzuim extra inzet of andere verstoringen.

Je denkt pro-actief mee over zaken als arbeidsproductiviteit, bezettingseisen, werktijden, regelingen en vitaliteit. Je inzichten weet je te onderbouwen en op een heldere en overzichtelijke wijze weer te geven in managementinformatie, rapportages en voorstellen. Je hebt er lol in de expert te zijn en anderen mee te nemen in jouw expertise. Je kan teams van chauffeurs hierin begeleiden. Daarnaast help je de (digitale) planningsprocessen verder in te richten en te verbeteren. De afdeling planning bestaat uit 4 medewerkers die gezamenlijk de route en roosterplanning zo optimaal mogelijk organiseren.

Wat zijn jouw taken?

• Begeleiden en adviseren van de chauffeursteams.

• Verkrijgen van inzicht in hoeveelheid werk en beschikbare capaciteit op jaarbasis.

• Adviseren management over benodigde capaciteit.

• Wekelijks nieuwe roosters uitwerken voor de komende weken.

• Toetsen van het rooster op geldende richtlijnen, procedures en wet- en regelgeving zoals de rij en rusttijdenwet en de CAO

• Op dag niveau roosters bijsturen bij onverwachte uitval of extra aanbod werkzaamheden.

• Plannen vakanties, scholingen en werkoverleggen in, in het rooster en regelt vervanging wanneer nodig.

Wat breng je mee?

• Je hebt kennis van administratieve en logistieke processen op MBO niveau;

• Je hebt een aantal jaar ervaring als planner en je hebt affiniteit met de transportsector;

• Kennis van automatisering is een must.

• Je kan je faciliterend en ondersteunend opstellen naar de collega’s en management;

• Je bent pro-actief, communicatief sterk, empathisch en stressbestendig.

Wat bieden wij jou?

• Een marktconform salaris conform CAO beroepsgoederenvervoer, inschaling is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring;

• Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Bij goed functioneren is zeker de intentie een contract voor onbepaalde tijd

• Een vakantietoeslag van 8%;

• Uiteraard een pensioenregeling bij pensioenfonds vervoer, korting bij zorgverzekeraar Zilverenkruis

• Een dynamische werkomgeving waar de lijnen kort zijn en eigen inbreng gewaardeerd wordt.

Geïnteresseerd?
Vul onderstaand formulier in voorzien van motivatie en CV.

Wil je eerst meer informatie over ons bedrijf of over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Emiel, 0572 38 07 99.

Vacature RMO-chauffeur

Werken als RMO-chauffeur betekent afwisselend werk. Geen dag is hetzelfde. Je vervoert rauwe melk van de boer naar de fabriek. Je werkt in wisselende dag- en nachtdiensten. Zowel doordeweeks als in het weekend en tijdens feestdagen. 

Voor deze functie ben je in het bezit van een CE-rijbewijs en code 95. Daarnaast beschik je over het RMO-diploma, of ben je bereid deze te halen.

Geïnteresseerd?
Vul onderstaand formulier in voorzien van motivatie en CV.

Wil je eerst meer informatie over ons bedrijf of over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Emiel, 0572 38 07 99.

Vacature weekend/oproep tankwagenchauffeur

In de weekenden zijn wij op zoek naar oproepkrachten als RMO chauffeur en als food tankwagenchauffeur.

Als tankwagenchauffeur food vervoer je vloeibare levensmiddelen, rij je voornamelijk in de Benelux, Frankrijk en Duitsland en ben je in het bezit van een CE rijbewijs en code 95. Je bent communicatief vaardig naar zowel de klanten als collega’s. Bovendien heb je een hoge mate van betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel.

Als RMO chauffeur vervoer je rauwe melk van de boer naar de fabrieken. Je werkt hierbij in wisselende dag- en nachtdiensten op zowel zaterdag, zondag als feestdagen.

Geïnteresseerd?
Vul onderstaand formulier in voorzien van motivatie en CV.

Wil je eerst meer informatie over ons bedrijf of over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Emiel, 0572 38 07 99.

Open sollicitatie

Is er op dit moment geen passende vacature voor jou? En wil je graag werken bij Germo Logistiek? Stuur dan ons je CV toe, dan zullen we contact opnemen indien er een passende vacature beschikbaar komt.

Geïnteresseerd?
Vul onderstaand formulier in voorzien van motivatie en CV.

 

 

Interesse in een baan als chauffeur bij Germo Logistiek?

2 + 6 =