Werken bij Germo Logistiek

Werken bij Germo Logistiek

Germo Logistiek uit Lochem is een gespecialiseerd transportbedrijf voor FTL en LTL transporten en RMO transport in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

Bekijk onze vacatures

Vacature_RMO_chauffeur_Germo_Logistiek_Lochem

Standplaats: Apeldoorn / Lochem

Aan_de_slag_als_vrachtwagenchauffeur_nationaal_binnenland_Germo_Logistiek_Lochem

Standplaats: Lochem/Heino

Germo_Logistiek_Lochem_Weekend_chauffeur_Oproep_chauffeur

Standplaats: Lochem/Heino

‘Bij Germo Logistiek staan je collega’s voor je klaar. Als er iets aan de hand is of als je iets niet weet, dan helpen ze je altijd om het op te lossen’

De dingen goed geregeld

Als je chauffeurs vraagt waarom ze graag bij Germo Logistiek werken, dan hoor je meerdere dingen. Ze werken er graag omdat ze veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen. En omdat iedereen goed samenwerkt. De sfeer is gemoedelijk en dingen zijn goed geregeld. Dat werkt!

‘Het werk is afwisselend. Ik maak leuke ritten en kom in heel Europa. De planning is altijd duidelijk. Loopt een rit anders dan gedacht, dan heb ik snel contact met de planner. Die staat op zo’n moment direct voor je klaar’

Werken_met_plezier_bij_Germo_Logistiek_Lochem

Werken met plezier

Onze chauffeurs hebben het naar hun zin. Het klinkt misschien als een open deur, maar dát vinden we het allerbelangrijkste. Want werk je met plezier, dan straal je dat uit naar klanten. Je voelt je meer betrokken en verantwoordelijk om goed werk te leveren. Die positieve energie willen we voelen bij iedereen. Daar gaan we dagelijks voor met elkaar.

Planners uit de praktijk, dat werkt beter!

De planners op kantoor hebben allemaal affiniteit met de praktijk. Dat werkt wel zo fijn voor de chauffeurs op de weg. Want ze weten waar je het over hebt en snappen waar je tegenaan loopt. Ze hebben aan een half woord genoeg en helpen je praktisch verder.

Erkend leerbedrijf

Germo Logistiek Lochem is een erkend leerbedrijf. Veel ervaren chauffeurs zijn als leerling bij ons begonnen. Maar we investeren niet alleen in nieuwe mensen. Ook als je hier al langer werkt, zorgen we dat je bijblijft en ondersteunen we jouw loopbaan waar je dat wilt.

‘Er wordt naar je geluisterd en problemen worden opgelost. Heel positief. Ik heb nog nooit zo’n goeie werkgever gehad’

Waarom werken bij Germo Logistiek?

  • Betrokken collega’s
  • Een gemoedelijke sfeer
  • Je wordt goed ingewerkt
  • Specifieke wensen m.b.t. de planning zijn altijd bespreekbaar
  • Korte lijnen en goede samenwerking met de planning
  • Moderne vrachtwagens en goed materieel
Waarom_werken_bij_Germo_logistiek
Interesse in een baan als chauffeur bij Germo Logistiek?