Rotocoat Dieren B.V.

“Rotocoat is gespecialiseerd in het thermisch verzinken van staal en het aanbrengen van beschermende poedercoatings op verzinkt staal, staal, aluminium en RVS.
De samenwerking met Germo Logistiek wordt als professioneel, betrouwbaar en vriendelijk ervaren.
Waar wij als Rotocoat ook blij mee zijn is de onderlinge communicatie, van zowel kantoor, chauffeurs en heftruckchauffeurs. Deze is helder en voor iedereen goed werkbaar.
Als Germo Logistiek voor ons rijdt, weten we zeker dat het goed komt.”

Melkweg Aarts & van Haaren

“Melkweg Aarts & van Haaren BV is een inzamelaar van boerderij verse geitenmelk. Voor de inzameling van deze kwalitatief hoogwaardige geitenmelk is het RMO transport ondergebracht bij Germo Logistiek. Zij vormen een belangrijke schakel in de keten en zorgen er mede voor dat de melk volledig traceerbaar is. Het vervoer wordt uitgevoerd met vakkundig personeel en een goed onderhouden wagenpark, zodat de hoge kwaliteit gewaarborgd blijft. Flexibiliteit, vriendelijkheid, vakkundigheid en oplossingsgericht werken zijn bij Germo de basis van het dagelijks werk.”

Melkweg Aarts & van Haaren
Duynie Feed Nederland

La collaboration se déroule de façon satisfaisante pour chacun dès le premier jour. Le matériel est en ordre, un chauffeur motivé et bien formé est au volant, le contact avec le service du planning est agréable et on réfléchit toujours ensemble à une solution. Bref, tout est bien organisé ! Germo Logistiek est une organisation professionnelle et un nouvel atout pour Duynie Nederland en tant que prestataire de service. Nous espérons poursuivre encore longtemps notre collaboration.

1 2 3 5