Germo Logistiek

Specialist in eersteklas vloeibaar tanktransport

Als specialist in vloeibaar tanktransport op het gebied van feed, food en RMO transport, staat Germo Logistiek bekend als een betrouwbare partner in de logistieke keten tussen leverancier en ontvanger. Onze chauffeurs kennen hun klanten en de vee- en geitenhouders waar ze rauwe melk collecteren. Ze komen er regelmatig en staan daardoor dichtbij de klant. Ze zijn betrokken en voelen zich verantwoordelijk voor de hele logistieke keten en de producten die ze vervoeren.

Germo Logistiek; betrokken en betrouwbaar

Die betrokkenheid vind je in de hele organisatie van Germo Logistiek. En het mooie is, die betrokkenheid leidt weer tot betrouwbaarheid en zorgvuldigheid. We komen afspraken na, hebben aandacht voor elkaar en zijn zuinig op alles waarmee we werken; onze mensen, de materialen en de vloeibare producten die we voor u vervoeren.

Trots op onze chauffeurs

Dat werkt goed voor ons én onze klanten. Zakelijk gezien noem je dat ‘win-win’. Wij vinden dat gewoon fijn werken. We zijn trots op onze chauffeurs die 7 dagen in de week klaar staan voor onze opdrachtgevers en hun klanten. Ze zijn flexibel waar nodig en lossen telkens hun ladingen op de juiste tijd, op de juiste plek, op de juiste manier.

Vierkant achter duurzaamheid

Betrokken en zorgvuldig omgaan met alles waarmee we werken, is voor ons de basis van duurzaam en maatschappelijk verantwoord werken en ondernemen. Iets waar we vierkant achter staan. En praktisch als we zijn, vertalen we duurzaam ondernemen in de praktijk heel concreet naar:

Goed werkgeverschap

Je werk moet je met plezier doen. Dus bewaken we niet alleen hoe we met elkaar omgaan, maar hebben medewerkers bij ons ook hun eigen verantwoordelijkheden. Dat geeft vrijheid en voldoening. Door alle medewerkers een ‘Health Check’ aan te bieden, stimuleren we hen hun gezondheid op peil te houden. Ook onze jaarlijkse medewerkersdagen staan in het teken van sport, gezondheid en met veel plezier samenwerken.

Duurzame techniek

Voortdurend innoveren we ons wagenpark. Daarbij investeren we heel bewust in materialen en technieken die zorgen voor minder brandstofgebruik en minder CO2-uitstoot. De nieuwste vrachtwagens en trailers zijn tot wel 1500 kg lichter door ze bijvoorbeeld te voorzien van elektrische, hydraulische besturing van VSE, kleinere banden en kunststofbeplating. Ook hebben we een LNG-vrachtwagen aan ons wagenpark toegevoegd en trainen we onze chauffeurs in zuinig en defensief rijden.

  • Flexibel en snel
  • Betrokken en betrouwbaar
  • Pro-actief en no-nonsense
  • Scherp in prijs en kwaliteit
Op zoek naar een nieuwe baan waarvoor je met plezier je bed uitkomt?

Bekijk onze vacatures

Vragen? Neem contact met ons op!

6 + 12 =

Referenties

FrieslandCampina

“Wij ervaren de samenwerking met Germo Logistiek als erg prettig. Een mooi voorbeeld van de samenwerking is de pilot met een 100% LNG voertuig welke Germo heeft ingezet als RMO voor FrieslandCampina. Hierdoor leveren zij een belangrijke bijdrage aan onze CO2 doelstelling. De inzet van een LNG geeft een CO2 besparing van ruim 20%.”

Jacob van der Meer, teammanager transport milk logistics
FrieslandCampina
Salland Boert en Eet Bewust

“Germo Logistiek is vriend van Salland Boert en Eet Bewust. Salland Boert en Eet Bewust verbindt boeren met de samenleving. De deelnemende boeren gaan graag de dialoog aan met hun omgeving en willen belangstellenden inzicht bieden in hun bedrijfsvoering. Bijvoorbeeld door het organiseren van open dagen, het ontvangen van schoolklassen, de aanwezigheid van een boerderijwinkel of door actief te zijn op social media. Door met elkaar in gesprek te komen, ontstaat er meer wederzijds begrip. Een initiatief dat Germo Logistiek van harte ondersteunt.”

Duynie Feed Nederland

“Vanaf de eerste dag verloopt de samenwerking naar ieders tevredenheid. Het materiaal is op orde, een gemotiveerde en goed geïnstrueerde chauffeur op de auto, prettig contact met de planning en er wordt altijd meegedacht. Kortom goed georganiseerd! Germo Logistiek is een professionele organisatie en een aanwinst als dienstverlener voor Duynie Feed Nederland. We hopen nog lang zaken met elkaar te doen.”

Cornel van Gelderen, manager logistics