FTL en LTL transport

Volle wagenlading (FTL) en deellading (LTL) in de Benelux, Duitsland, België en Frankrijk. Snel laden en in een keer door naar de klant.

FTL en LTL transport

Volle wagenlading (FTL) en deellading (LTL) in de Benelux, Duitsland, België en Frankrijk. Snel laden en in een keer door naar de klant.

Weekend_Internationaal_chauffeur_Germo_Logistiek_Lochem

Volle wagenlading (FTL) Transport

FTL transporten zijn zeer geschikt en voordelig voor grote partijen handelsgoederen. Of het nu gaat om vaten of pallets, food of non- food, onze chauffeurs laden de handelsgoederen zorgvuldig en snel in en rijden in een keer door naar de eindbestemming in binnen- of buitenland met moderne schuifzeilenopleggers (tautliners).

Kostenefficiënte deellading (LTL) Transport

Ook voor kleinere vrachten en deelladingen staan we 24/7 klaar voor onze opdrachtgevers met LTL-transport. Ons goed uitgeruste wagenpark bestaat onder meer uit standaard tautliners, mega tautliners en joloda tautliners. Die stuk voor stuk voldoen aan alle veiligheidseisen en beschikken over moderne navigatie- en communicatieapparatuur. Vandaag geladen, morgen afgeleverd in binnen- of buitenland.

Snel en betrouwbaar FTL of LTL transport nodig voor uw handelsgoederen (detailhandel, bouw, industrie, papierhandel, food). Germo Logistiek biedt concurrerende tarieven.

Warehouse opslag

Heeft u tijdelijk (voor korte of langere periode) opslagruimte nodig voor uw goederen, voordat ze naar hun eindbestemming worden vervoerd? Germo biedt warehouse mogelijkheden voor niet gekoelde goederen en materialen. Dat scheelt u in ruimte en kosten.

Eén belletje naar Lochem en met onze efficiënte laad- en losmogelijkheden zorgen wij ervoor dat de goederen op het gewenste moment razendsnel weer onderweg zijn naar hun eindbestemming of nieuwe eigenaar.

24/7 bereikbaar voor FTL en LTLT transport

Moet er vanavond of dit weekend nog een vracht naar de klant?
Germo Logistiek biedt concurrerende tarieven.

Germo Logistiek

FTL en LTL transport

  • Snelle afwikkeling van aanvragen
  • Professioneel en duurzaam transport
  • Op tijd laden en lossen
  • Goede afhandeling bij uw klant
  • Goed opgeleide planners en chauffeurs
  • Directe opvolging van uw vracht via track en trace
Vraag direct uw prijs op