Food transport - Germo Logistiek

Food transport

Betrouwbaar tanktransport voor vloeibare levensmiddelen

Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland

In de wereld van vloeibare levensmiddelen is het juiste transport een belangrijke schakel in de logistieke keten. Zoekt u een logistieke partner die flexibel en snel uw food transport regelt? Werkt u graag samen met een betrouwbare partij die met veel plezier zorgt dat uw klanten dik tevreden zijn over uw bedrijf en de producten die u levert?

Food transport goed geregeld

Of u nu eenmalig food transport nodig heeft of wekelijks meerdere leveringen bij klanten in binnen- en buitenland wilt bezorgen. Germo Logistiek regelt al uw food transport van begin tot eind. Professioneel, efficiënt en scherp geprijsd.

Gespecialiseerde tankvrachtwagens

Food transport van levensmiddelen (denk aan zuivel gerelateerde producten, vruchtensappen en -concentraten, wijnproducten en olieproducten) vraagt om snelheid, hygiëne en de juiste aandacht. Daarom beschikken we over gespecialiseerde tankvrachtwagens. De tankvrachtwagens beschikken over een geïsoleerde tank, een compressor om onder meer vloeibare producten te lossen en 3 compartimenten (onder meer voor room- en wijntransport en verschillende deelladingen).

Zuivel

Vruchtensappen

Plantaardige oliën
Tropische oliën
Zoetwaren
Cacao & chocolade

Goed opgeleide chauffeurs

En de juiste aandacht? Dat wordt volledig geregeld door onze ervaren en goed opgeleide planners en chauffeurs. Zij kennen uw lading en de eigenschappen van de levensmiddelen. Ze hebben onderling nauw contact over de lading, de planning en gemaakte afspraken en zorgen te allen tijde dat uw producten goed en snel bij uw klanten worden afgeleverd.

24/7 bereikbaar voor food transport

Moet er vanavond of in het weekend nog een levering naar een klant?
Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Germo Logistiek

 

  • Snelle afwikkeling van aanvragen
  • Professioneel en duurzaam transport
  • Goede afhandeling bij uw klant
  • De juiste papieren en certificaten
  • Moderne tankwagens en goed opgeleide planners en chauffeurs
  • Directe opvolging van uw vracht via track en trace

Qlip gecertificeerd

Voedselveiligheid is belangrijk in Nederland. Op het food tanktransport is dan ook strenge wet- en regelgeving van toepassing. Gelukkig maar, vinden wij. Germo Logistiek is al jaren Qlip gecertificeerd. Het is niet meer dan vanzelfsprekend voor ons dat we zo bijdragen aan de kwaliteitsborging en voedselveiligheid in de levensmiddelenketen.

  • Flexibel en snel
  • Betrokken en betrouwbaar
  • Pro-actief en no-nonsense
  • Scherp in prijs en kwaliteit

Vraag direct een prijs op