Feed transport - Germo Logistiek
Germo-Logistiek-feed-header-2

Feed transport

Snel tanktransport nodig voor vloeibare veevoerproducten, grondstoffen of co-producten?

Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland

Zoekt u incidenteel of op regelmatige basis eersteklas tanktransport voor uw vloeibare producten? Wilt u graag werken met een flexibele logistieke partner, die zorgt dat uw producten altijd goed en op tijd afgeleverd worden bij al uw klanten in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland?

Wij zorgen dat uw klanten tevreden zijn

Feed transport van vloeibare grondstoffen, veevoer- en co-producten is maatwerk. Het vraagt snelheid, hygiëne en de juiste werkwijze. Onze chauffeurs snappen dat als geen ander. Niet alleen omdat ze goed zijn opgeleid, maar vooral omdat ze betrokken zijn bij hun werk. En dus bij u en uw klanten. Onze chauffeurs weten te allen tijde wat ze voor u vervoeren en hoe zij die producten goed en tijdig bij uw klanten moeten laden en lossen.

Goed transportmateriaal is het halve werk

Of het nu gaat om vloeibare veevoeders zoals tarwegist-concentraat en stoomschillen of voerwei van de kaasproductie, Germo Logistiek beschikt over moderne materialen (tankvervoer, kipfunctie, (over)pompinstallatie, lossen over de meter) om de co-producten zelf ter plekke te laden en te lossen. Dat maakt ons flexibel en houdt de snelheid erin!

Tarwe

Aardappelen

Bier

Feed transport? Wij zijn 24/7 bereikbaar

Het meeste werk verzetten onze mensen doordeweeks en overdag. Maar de wereld van feed producten is dynamisch. Dus vraagt uw klant op het allerlaatste moment of in het weekend om een levering? Dan staan onze mensen voor u klaar om het te regelen en goed en snel bij uw klant af te leveren.

24/7 bereikbaar voor feed transport

Moet er vanavond of in het weekend nog een levering naar een klant?
Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Germo Logistiek

 

  • Snelle afwikkeling van aanvragen
  • Professioneel en duurzaam transport
  • Goede afhandeling bij uw klant
  • De juiste papieren en certificaten
  • Moderne tankwagens en goed opgeleide planners en chauffeurs
  • Directe opvolging van uw vracht via track en trace

GMP+ FSA-gecertificeerd

Voor het feed tanktransport gelden strenge regels in Europa. Onder meer voor wat betreft hygiëne en voederveiligheid. Dat is niet voor niks. Germo Logistiek is dan ook GMP+ FSA-gecertifieerd.

Referentie

“Vanaf de eerste dag verloopt de samenwerking naar ieders tevredenheid. Het materiaal is op orde, een gemotiveerde en goed geïnstrueerde chauffeur op de auto, prettig contact met de planning en er wordt altijd meegedacht. Kortom goed georganiseerd! Germo Logistiek is een professionele organisatie en een aanwinst als dienstverlener voor Duynie  Nederland. We hopen nog lang zaken met elkaar te doen.”

Duynie Nederland

  • Flexibel en snel
  • Betrokken en betrouwbaar
  • Pro-actief en no-nonsense
  • Scherp in prijs en kwaliteit

Vraag direct een prijs op